VAPAAT TOIMITILAT

Varosentie 54

Jos olet haaveillut perhekodista tai maatilamatkailusta, tartu tilaisuuteen!

Myyn Polvijärveltä kunnostetun entisen koulun, joka sopii loistavasti omavaraiselle yhteisölle tai palvelukodille.

Etuoven puolella on kolmio, kaksio ja yksiö joita voi vaikka vuokrata muille asukkaille.

Takapihan puolella on iso kokonaisuus, jossa on iso, korkea olohuone, jumppasali köysineen ja puolapuineen sekä kahden tiskipöydän ja jääkaapin keittiö, sekä seitsemän tilavaa makuuhuonetta. Isoimmassa makuuhuoneessa on korkea nukkumaparvi. Kellarissa on sauna joka lämpiää 20 minuutissa puulämmitteisellä kiukaalla, askarteluhuone ja paljon säilytystilaa. Korkeassa vintissä paljon lisätilaa.

Talossa on uusi maalämpö, aurinkopanelit, katto on maalattu, kattosillat ja tikkaat uusittu, räystäskourut vaihdettu, piiput kunnostettu, vesipumppu ja painesäiliö vaihdettu, kaivo kunnostettu. Kellarin putkista poistettu asbestieristeet. Lämpöpattereiden venttiilit uusittu.

Taloa ympäröi kahden hehtaarin metsäinen tontti, jolla oma valaistu mäki, ruohokenttä, maakellari ja uimalampi. Metsään on raivattu kilometrin mittainen seikkailupolku. Höytiäisen rantaan on 2 km. Lähistöllä useita aktiivisia maatiloja, joilta saa luomutuotteita, lihaa ja tilamaitoa.

Talo myydään kalustettuna, joten voit aloittaa toiminnan vaikka seuraavana päivänä! www.eheytys.fi kertoo aiemmasta toiminnasta.

Kolin portille 20 km, Polvijärvelle 20 km, Joensuuhun 60 km, sijainti ison tien lähellä, omassa rauhassa mutta kulkuyhteyksien äärellä.

Maatiaiskanat ja maatiaismehiläiset tarvikkeineen voidaan sisällyttää kauppaan.

Hinta 288 000 €

lisa@iki.fi, puh. 050 547 6548

Lisätietoja »


Polvijärvi | Liiketila | Myydään | Pinta-ala: 320.0m2

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:
Liisa Kuusipalo
Yritys:
Lepokoti Eheytys
Sähköposti:
Puhelin:
+358 50 547 6548
Tiedot päivitetty: 07.06.2019


« Takaisin
olohuone pieni.jpg jumppasali pieni.jpg